retete culinare

Retete noi

Paste cu Legume (Tagliolini Primavera)
Timp
40 min
Categorie
Retete cu Paste
Meniu
Cina


 1. Se taie legumele: ardeii, dovlecelul si usturoiul in felii subtiri, vanata in felii lungi, rosiile in cubulete.

Detalii

Ou prajit in paine
Timp
10 min
Categorie
Sufleuri, Budinci, preparate din Oua si Branza
Meniu
Mic Dejun
  1. Se scobește puțin felia de pâine cu o lingura sau se presează . . . Detalii
Tort cu Miere si Nuca (Medovik)
Timp
120 min
Categorie
Torturi cu nuca
Meniu
Deserturi

Blatul

  1. Intr-o oala, la foc mic,  se topeste mierea, untul si . . . Detalii

Paste cu Pui in Vin alb
Timp
60 min
Categorie
Retete cu Paste
Meniu
Cina


 1. Intr-o oala se pun pastele la fiert in apa cu putina sare.

 2. Separat, intr-o tigaie mai adanca, . . . Detalii

Salam de Biscuiti
Timp
90 min
Categorie
Alte Deserturi
Meniu
Deserturi

  1. Zdrobiti biscuitii (eu am pus Petit Beurre) cu mana pana se sfarma in bucatele mici de 1-2 cm. Se adauga nuca pisata putin si . . . Detalii

Oua in Rosii (Oua Posite)
Timp
30 min
Categorie
Sufleuri, Budinci, preparate din Oua si Branza
Meniu
Mic Dejun


 1. Intr-o tigaie adanca se incalzeste uleiul de masline, in care se frige, timp de 2-3 minute, usturoiul pisat si ardeiul . . . Detalii

Mancare de Gutui
Timp
50 min
Categorie
Alte Deserturi
Meniu
Pranz

  1. Se taie fructele de gutui in felii groase de 2-3 cm. si se curata fiecare in parte de seminte si de partea tare din mijloc.
Detalii

Supa chinezeasca de Pui cu Taitei (Noodles)
Timp
60 min
Categorie
Supe cu Carne
Meniu
Pranz
1. Se încălzește uleiul într-o oală mare, la foc mediu.

2. Se adaugă ceapa verde, morcovii, telina, usturoiul si ghimbirul tocati și condimentele dulci.
Se . . . Detalii
Salata verde cu Avocado si Nuci si dressing cu Miere
Timp
10 min
Categorie
Salate
Meniu
Mic Dejun


  1. Frunzele de salata verde se spala foarte bine sub jet de apa si se rup cu mana in bucati.

  . . . Detalii

Salata de cartofi cu Ierburi aromatice
Timp
40 min
Categorie
Salate
Meniu
Pranz

1. Se spală cartofii, se curata si se taie in jumatati sau sferturi.

2. Se pun într-o oală, se acoperă cu apă rece si se dau la . . . Detalii