retete culinare

Mancare din Vanat - Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)

Vrabioare in Crusta condimentata
Vrabioare in Crusta condimentata
Timp
80 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Pranz


Dintre proteinele animale, organismul uman le valorifica cel mai bine pe cele din carne de vita.

 1. Se preincalzeste cuptorul la . . . Detalii

Prepelite la Frigare
Prepelite la Frigare
Timp
60 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Cina


 1. Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Se jumulesc cu putin inainte de a fi pregatite. Se scot . . . Detalii

Prepelite la Tava
Prepelite la Tava
Timp
70 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Cina


 1. Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Se jumulesc cu putin inainte de a fi pregatite. Se scot . . . Detalii

Pilaf de Prepelite
Pilaf de Prepelite
Timp
45 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Cina


 1.Se curata patru prepelite, se taie in doua in lungime si se sareaza. Se infierbanta o lingura de unt intr-o cratita, se pun prepelitele si se . . . Detalii

Potarnichi la Frigare
Potarnichi la Frigare
Timp
60 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Cina


 1. Inainte de a fi jumulite, potarnichile trebuie tinute 24 de ore, dupa ce au fost impuscate, dar nu mai mult, intr-un loc racoros si bine . . . Detalii

Potarnichi cu Smantana
Potarnichi cu Smantana
Timp
30 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Pranz

 1. Se curata potarnichile ca pentru fript. Se pun la cuptor in tava cu putin unt si ceapa taiata felii. Se intorc pe amandoua partile si se tin pana incep sa se rumeneasca. . . . Detalii
Sitarli la Frigare
Sitarli la Frigare
Timp
45 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Cina


 1. Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat . . . Detalii

Sitari la Tava
Sitari la Tava
Timp
60 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Cina


 1. Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat . . . Detalii

Sitari Umpluti
Sitari Umpluti
Timp
45 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Cina


 1. Sitarul nu este gustos daca se pregateste imediat dupa ce a fost vanat. Toamna trebuie tinut cu pene cu tot, cel putin 24 de ore, atarnat . . . Detalii

Intestine de Sitari
Intestine de Sitari
Timp
45 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Cina


 1. Se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de pasare sau de vitel. Se taie marunt cateva ciuperci si frunze de . . . Detalii

Friptura de Fazan
Friptura de Fazan
Timp
70 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Cina


 1. Dintre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care trebuie neaparat tinut cateva zile dupa ce a fost vanat, inainte de a fi pregatit. . . . Detalii

Friptura de Rata Salbatica
Friptura de Rata Salbatica
Timp
80 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Cina


 1. Se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o marinata din otet, foi de dafin, ceapa, piper si sare. Se fierbe si, . . . Detalii

Ostropel de Rata Salbatica
Ostropel de Rata Salbatica
Timp
60 min
Categorie
Retete cu carne de Pasare (Potarniche, Vrabioare etc.)
Meniu
Cina


 1. Se curata rata, se taie bucati, se sareaza si se inabusa intr-o cratita cu putina untura. Daca rata este grasa, se pune fara untura in . . . Detalii